Beweging op kantoor


Waarom zou je jouw medewerkers stimuleren om meer te bewegen?

Heel wat mensen zitten op het werk veel in een verkeerde houding waardoor lichamelijke klachten ontstaan.  Daarnaast ervaart men langdurig stress die zich kan uiten in allerlei mentale en lichamelijke aandoeningen: rugklachten, nek- en schouderklachten, chronische stress, slechte doorbloeding in handen en voeten, hoge bloeddruk, hartkloppingen, ontstekingen...

Wat zijn de voordelen van beweging op het werk?

Collega's die samen bewegen zijn meer tevreden over hun werk, dit bevordert de werksfeer, gaat absenteïsme tegen en komt het imago van de onderneming ten goede.  Werkgevers zullen beschikken over personeel dat productiever, alerter en stressbestendiger is. 


  • Sessies volledig op maat van uw bedrijf; eenmalig of in pakketvorm
  • Korte bewegingstussendoortjes ook mogelijk
  • Indoor en outdoor mogelijk

(STOEL) YOGA

Yoga op het werk kan helpen bij het verbeteren van de lichaamshouding.

De les bestaat uit een combinatie van ontspannings- en ademhalingsoefeningen, rek- en strekoefeningen, concentratietechnieken en meditatie. 

Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga. Men hoeft zich er niet speciaal voor om te kleden en men mag zelfs de schoenen aanhouden. Deze rustige bewegingsvorm is voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie. 

Ik garandeer jou dat de deelnemers steevast met een goed gevoel terug aan de slag zullen gaan.


FITTE TEAMBUILDING

Wil je graag eens sportief uit de bol gaan met jouw collega's? Tijdens deze fitte teambuilding zullen jullie op een actieve manier elkaar beter leren kennen.

De les bestaat uit dans, yoga, individuele en partneroefeningen die allen gericht zijn op het versterken van de grote spiergroepen. Het ultieme doel van deze les is het stimuleren van de samenhorigheid.

MINDFULNESS MEDITATIE

Door onder andere ademhalingsoefeningen en bewustwordingsoefeningen leer je het lichaam voelen, begrijpen en aansturen. Deze les kan zittend, maar kan ook in combinatie met een wandeling aangeboden worden.

Door middel van mindfulness meditatie krijgen de deelnemers een betere focus op belangrijke zaken en laten ze de bijzaken voor wat ze zijn. Ideaal om het relativeringsvermogen te stimuleren.Prijs

Workshop van een uur inclusief voorbereidingstijd en verplaatsing binnen een straal van 15km: 150 euro.

YOGA MET ANNELIES
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.