Over mij

Levenspad 

Hallo! Ik ben Annelies Van Gaeveren, geboren in een warm nest op een hele mooie lentedag, 18 juni 1986. Ik was een heel beweeglijk kind dat niet op mijn stoel kon blijven zitten. Op mijn zesde levensjaar kwam reeds mijn wens om turnjuf te worden. Ik studeerde in 2008 af in de richting Master Lichamelijke Opvoeding en geef graag les in dit vakgebied.

Mijn beweeglijkheid ging vaak over in gejaagdheid en de innerlijke rust ontbrak steeds meer. De combinatie werk, gezin en persoonlijke ontwikkeling werd steeds moeilijker.

Op aanraden van mijn mama (moeder en dochter, je weet wel ...) gingen we in 2016 samen naar de yogales. Het was geleden van toen ik elf was dat we dat nog samen gedaan hadden. Ik voelde positieve verandering komen en ook mijn lichaam reageerde verrassend goed!

Dit smaakte naar meer ... Ik startte in 2017 de yogateachertraining bij Joachim Meire, met het idee een zaadje te planten voor later. Gaandeweg ontdekte ik de diepere lagen van yoga, voorbij de asana's (houdingen). Ik kwam tot het inzicht dat de studie van yoga een levenswerk zou worden en probeer de inzichten die yoga me geven ook toe te passen in mijn dagelijks leven. In 2019 volgde ik de teachertraining 'restorative yoga' bij Chrissy Graham. Hier leerde ik vooral dat het oké is om niets te doen en gewoon te zijn, dat ik niet altijd veel moet doen om 'goed' te zijn en dat ik helemaal vrij ben in de keuzes die ik maak. Ik blijf mezelf bijscholen door het lezen van boeken, het volgen van yogalessen bij collega's ... Kortom, ik hou ervan om de eeuwige studente te blijven.

Dit alles combineer ik met het allerbelangrijkste in mijn leven: mijn gezin. In 2013 ben ik voor de eerste keer mama geworden. Mijn zoon Mathis leert me om geduldig te zijn en om mijn eigen grenzen af te bakenen. In 2017 heb ik het grote geluk gehad om opnieuw een mirakel van de natuur te ervaren: mijn tweede zoon Thibeau leert me om de moed nooit te verliezen. In 2023 mocht ik het wonder van de natuur opnieuw beleven, ik werd mama van mijn dochter Bellefien. Zij leert me dat ik volop mag vertrouwen en ondersteunt de hierboven beschreven lessen. Ik ben oneindig dankbaar dat ik hun mama mag zijn.

Ik hou van tuinieren, gezond koken, van dansen, van lopen, van tennissen, van zwemmen in de vrije natuur, van fietsen, van spelen en lezen met de kindjes, van masseren, van proberen pianospelen, van positiviteit doorgeven, van vanalles uit te testen ... Maar ik hou in de eerste plaats van mezelf, want van daaruit kan ik de liefdevolle persoon zijn die ik graag ben.

Yoga beoefenen nodigt me uit om te reflecteren en om me steeds opnieuw bewust te worden van de essentie. Het leert me tevreden te zijn met wat er nu is en te vertrouwen in de toekomst. Dit dankbare gevoel brengt me instant een gelukkig gevoel.

Ik zou het leuk vinden om jou te mogen inspireren opdat je een diepere connectie met jezelf kan maken en zo meer rust, stabiliteit, vrijheid en geluk in je leven kan integreren.

Liefs, Annelies

Yoga is voor mij een levenslange groei naar de beste versie van mezelf op fysiek en mentaal vlak.

YOGA MET ANNELIES
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.